• Adaptable Mindset personal journey
  79 (exclusief BTW)
  0( 0 Reviews )
  6

  With an Adaptable Mindset, you will be able to find new perspectives, empower creativity, develop better resilience, create a calm mind, and quite frankly live a more meaningful life. —Full of possibilities and opportunities.

  79 (exclusief BTW)
 • Robert Overweg - Adaptive organization
  129 (exclusief BTW)
  0( 0 Reviews )
  7

  Cultivate a culture of continuous learning, openness to new ideas and constant innovation. With pratical methods, research and backed by actual experience gained in large companies and startups.

  129 (exclusief BTW)
 • Ad Bastiaanse - Het Nieuwe Denken
  99 (exclusief BTW)
  0( 0 Reviews )
  10

  In deze actieve training van Ad Bastiaanse leer je door middel van nieuwe denktechnieken om een flexibele en creatieve mindset te ontwikkelen waarmee je de complexe en uitdagende vraagstukken van de toekomst kunt oplossen en om zo nieuwe kansen te creëren voor jou en jouw organisatie.

  99 (exclusief BTW)
 • 149 (exclusief BTW)
  5( 3 Reviews )
  10

  De populaire innovatiemethode Design Thinking biedt handvatten om tot superieure oplossingen te komen, de risico’s en kosten van innovatie te beheersen en om draagvlak voor nieuwe oplossingen te creëren. Maar hoe werkt dat nou precies? In de masterclass Design Thinking leer je hoe je het proces en de technieken kunt toepassen.

  149 (exclusief BTW)
 • Je organisatie verkopen
  49 (exclusief BTW)
  0( 0 Reviews )
  6

  Overweeg je om jouw bedrijf te verkopen? Deze online masterclass kan je hierbij stap voor stap ondersteunen.

  49 (exclusief BTW)
 • Kunst als venster op de bezielde kadans van de wereld
  49 (exclusief BTW)
  0( 0 Reviews )
  6

  Door de eeuwen heen heeft beeldende kunst laten zien dat de mens altijd voor een geestkracht in de wereld heeft gezorgd die steeds weer van karakter verandert. Kunstgeschiedenis nieuwe stijl.

  49 (exclusief BTW)
 • Een effectieve verkoopgesprek
  149 (exclusief BTW)
  0( 0 Reviews )
  7

  Iedereen kan een succesvol verkoopgesprek voeren, jij dus ook. Het enige wat je op zak moet hebben, is inzicht in de opeenvolgende fasen van zo’n gesprek om op het juiste moment de juiste dingen te zeggen. Met heel veel humor onthult Guido Thys tijdens deze cursus alle “geheimen”.

  149 (exclusief BTW)
 • Huub van Zwieten
  99 (exclusief BTW)
  0( 0 Reviews )
  8

  Lekker, werken! Dat willen we allemaal. En toch is het slecht voor weinigen echt dagelijkse realiteit. Lekker werken is de gezamenlijke opdracht van zowel de werkgever als de werknemer. Beiden hebben een verantwoordelijkheid om dit mogelijk te maken. In 8 eenvoudige toepasbare sleutels deelt Huub zijn inzichten en ervaring van 25 jaar droombanen realiseren en vele interviews met CHRO’s en HR-directeuren.

  99 (exclusief BTW)
 • 39 (exclusief BTW)
  0( 0 Reviews )
  0

  In deze reeks kijkt Charles Groenhuijsen terug op Amerika’s geschiedenis waarin de massale stromen immigranten Amerika groot maakten, de politieke geschiedenis en de lawaaiige Trump-jaren.

  39 (exclusief BTW)
 • 59 (exclusief BTW)
  0( 0 Reviews )
  2

  Deze serie korte lezingen door Charles Groenhuijsen biedt een overzicht van relevante ontwikkelingen die zowel nationaal als internationaal spelen. Denk aan leiderschap, technologische ontwikkelingen, politiek, ondernemerschap, economie en ook de verschillende generaties.

  59 (exclusief BTW)
 • Katja Staartjes
  59 (exclusief BTW)
  5( 1 Reviews )
  7

  De roep om topteams klinkt steeds luider. Veerkrachtige teams die kunnen omgaan met tegenwind en onzekerheid. Teams die realiseren wat ze beogen en werkelijke impact hebben. Hoe creëer je zo’n team? In deze masterclass dient het bergbeklimmen als spiegel, want hoog in de bergen word je samen tot het uiterste op de proef gesteld. Het is dé test voor persoonlijk leiderschap en teamwork.

  59 (exclusief BTW)
 • Govert Schilling
  49 (exclusief BTW)
  0( 0 Reviews )
  0

  Een verrassende kennismaking met de mysterieuze wereld van sterren en planeten, die je helpt om ook gebeurtenissen hier op aarde in een wat ruimer kosmisch perspectief te bekijken.

  49 (exclusief BTW)