Over deze cursus

Amerika wordt onstuitbaar een progressiever land. Het land wordt steeds veelkleuriger en de jonge generatie van Millennials en Generation-Z kiest voor rechtvaardige, creatieve en duurzame oplossingen voor de grote problemen van het land. Die trotse, jonge generatie draagt ook de erfenis verder van Amerikaanse ondernemers en uitvinders die het land zo veel welvaart brachten.

Amerika-deskundige Charles Groenhuijsen begint en eindigt deze collegereeks in New York. Het Vrijheidsbeeld staat daar na 150 jaar nog fier overeind: hét trotse symbool van vrijheid en verdraagzaamheid. Een hoopgevend baken voor de toekomst van het land waar hij zoveel van houdt.

Blended learning

Deze masterclass is uitstekend te combineren met een live lezing, workshop of webinar met Q&A waarin Charles Groenhuijsen in gaat op de vragen en uitdagingen die actueel zijn binnen jouw team en organisatie. Interesse? Klik op onderstaande button en vul geheel vrijblijvend het formulier in.

Ik heb interesse in een groepsafname of blended leren programma

Volg onze online masterclasses voor maar €19 ex btw/maand (jaarlijks gefactureerd)

Deze cursus is gratis te volgen door abonnees.

  • Toegang tot deze én vele andere online cursussen
  • Online leren van de beste sprekers van Nederland
  • Maandelijks nieuw aanbod
  • Custom abonnementen voor teams en organisaties
Direct starten Meer informatie voor organisaties
soofos plus cursussen op laptop

Over de Spreker

Profielfoto

Charles Groenhuijsen

Charles Groenhuijsen is journalist, presentator en programmamaker. Charles begon zijn carrière als redacteur bij het ANP en de Volkskrant. In 1983 stapte hij over naar de NOS. Daar was hij aanvankelijk algemeen verslaggever. In 1986 vertrok hij naar de Verenigde Staten waar hij Amerika-correspondent werd voor het NOS Journaal. In 1989 kwam hij terug en werkte als presentator en programmamaker voor NOS-Laat en NOVA. In 1996 werd hij opnieuw Amerika-correspondent voor het NOS Journaal, en ook voor NOVA, Vrij Nederland en Intermediair. Bij WNL presenteert Charles om de week ‘WNL Op Zondag’, samen met Janneke Willemse.

Bekijk meer cursussen van Charles Groenhuijsen →

Cursusoverzicht

Aflevering 1 – Introductie 00:12:06
Aflevering 2 – Waar eindigt Donald Trump? 00:12:11
Aflevering 3 – Eindelijk echte verandering? 00:11:53
Aflevering 4 – Amerika, ons grote voorbeeld? 00:12:27

Reviews

0

beoordelingen
  • 5 Sterren0
  • 4 Sterren0
  • 3 Sterren0
  • 2 Sterren0
  • 1 Sterren0

Er zijn nog geen reviews geschreven voor deze cursus. Wees de eerste die er een schrijft!

© 2024 deSpreker.nl -