De beste sprekers op jouw academy

Topsprekers op jullie academy

Hebben jullie een eigen academy en willen jullie alleen de beste online cursussen voor jullie medewerkers? Dan zit je hier goed! Onze masterclasses worden verzorgd door de allerbeste sprekers uit Nederland, waardoor jullie beschikking krijgen over de meest actuele en essentiële inzichten om te groeien. 


Integratie is al mogelijk vanaf één cursus. Vraag geheel vrijblijvend een 30-daagse proefperiode aan en ontdek de kwaliteit van onze masterclasses.

Video afspelen

Integratie op eigen platform: 'Nederlands finest'

Maak kennis met de inzichten van topsprekers als psycholoog Thijs Launspach, leiderschapscoach Katja Staartjes, filmregisseur Martin Koolhoven, futuroloog Peter van der Wel en journalist Charles Groenhuijsen. 

We bespreken graag de mogelijkheden met je door. In overleg kunnen we één of meerdere cursussen voor een afgesproken termijn met jullie delen. Zo krijgen jullie snel en tegen aantrekkelijk tarief toegang tot de beste sprekers!

De voordelen

Krijg toegang tot de beste sprekers van Nederland

Korte modules, hoge videokwaliteit

Integratie al mogelijk vanaf één masterclass

Meerdere tevreden organisaties gingen jullie al voor

Branding: Met jullie logo op iedere videoles

 Ook geschikt voor blended leren

 Masterclasses over thema’s als samenwerken, stress, leiderschap, innovatie, werkgeluk en salestechnieken.

(Nog) geen eigen leerplatform? Geen punt!

1) Geen behoefte aan een eigen academy? 
De online masterclasses kunnen ook gevolgd op dit platform. Voor teams en organisaties bieden wij aantrekkelijke tarieven:

Geïnteresseerd in 1 of 2 masterclasses? Kies dan voor onze scherp geprijsde groepstarieven. Neem contact met ons op.

 Lastig om een keuze te maken? Kies dan voor een groepsabonnement, zodat jullie een jaar lang onbeperkt onze masterclasses kunnen bekijken. Bereken hier jullie prijs.

2) Geïnteresseerd in de mogelijkheden van een academy?
Wij kunnen een academy geheel in jullie corporate identity opzetten. Er wordt een groot deel van het werk voor je uitgevoerd: je website, domein hosting en functionaliteiten worden allemaal klaar gezet. Deze kunnen jullie vervolgens zelf beheren en vullen met trainingen naar eigen keuze. 

We bespreken de opties graag met je door

© 2024 deSpreker.nl -