Dit ga je leren:

De invloed van technologie op ons brein
Multitasken, kan dat eigenlijk wel?
Een gezonde digitale werkomgeving
Direct resultaat in efficiëntie en werkgeluk

Over deze masterclass

In deze on demand online training Gezonde Digitale Leefstijl maken Carlijn Hermes en Jean-Paul Kersten jou bewust van de nadelige gevolgen van digitale technologie. Ze laten je zien waarom het bewust omgaan met je telefoon, tablet en andere devices ook hoort bij een gezonde leefstijl.

Met als resultaat: je kan voortaan op een gezonde manier verantwoordelijk, zelfsturend en bewust gebruik maken van de ongeëvenaarde mogelijkheden van het digitale tijdperk. Zodat je écht het beste uit jezelf en je leven haalt. Voor nu en voor in de toekomst.

Blended leren

Deze masterclass is uitstekend te combineren met een live lezing, workshop of webinar met Q&A, waarin Carlijn Hermes in gaat op de vragen en uitdagingen die leven binnen jouw organisatie of team. Wil je meer hierover weten? Klik op de onderstaande button en vul geheel vrijblijvend het formulier in.

Ik heb interesse in een groepsafname of blended leren programma

Volg onze online masterclasses voor maar €19 ex btw/maand (jaarlijks gefactureerd)

Deze cursus is gratis te volgen door abonnees.

 • Toegang tot deze én vele andere online cursussen
 • Online leren van de beste sprekers van Nederland
 • Maandelijks nieuw aanbod
 • Custom abonnementen voor teams en organisaties
Direct starten Meer informatie voor organisaties
soofos plus cursussen op laptop

Over de Spreker

Profielfoto

Carlijn Hermes en Jean Paul Kersten

Carlijn Hermes heeft na een carrière in de re-integratiebranche, als projectmanager veel ervaring opgedaan in het neerzetten van nieuwe concepten met als doel duurzame mensgerichte waardevermeerdering. Zij houdt zich sinds 2014 ook bezig met de effecten van digitale technologie op het welzijn van mensen en heeft hier haar missie van gemaakt. In 2016 heeft zij de stap naar zelfstandig ondernemerschap gezet en SmartLife Academy opgericht. Inmiddels is Carlijn ook veelgevraagd spreker, trainer en heeft zij haar eerste boek uitgegeven. Jean-Paul Kersten is sinds 2016 trainer en consultant bij SmartLife Academy en geeft de online training Gezonde Digitale Leefstijl samen met Carlijn.

Bekijk meer cursussen van Carlijn Hermes en Jean Paul Kersten →

Cursusoverzicht

Bewust omgaan met digitale technologie 00:11:55
Ons brein en onze oerbehoeften 00:08:38
De invloed van digitale technologie op onze slaap 00:09:44
Persuasive design en dopamine afhankelijke gewoonten 00:11:24
Ben je de baas over je eigen gewoonten? 00:10:28
Stilstaan bij jezelf 00:09:25
Stress 00:11:30
Vaardigheden voor de toekomst 00:09:31

Reviews

5

5
1 beoordelingen
 • 5 Sterren1
 • 4 Sterren0
 • 3 Sterren0
 • 2 Sterren0
 • 1 Sterren0
 1. Als een spannend boek!

  5

  Ik wist niet zo goed wat ik van deze cursus moest verwachten maar was geïnspireerd door een collega die al eerder een bijeenkomst had bij mogen wonen van Smart Life academy. Ook was ik erg benieuwd of ze dezelfde energie konden overbrengen als bij een fysieke bijeenkomst.

  Het heeft al mijn verwachtingen waar gemaakt! De cursus is als een spannend boek, je blijft er mee door gaan. Het is confronterend maar geeft heel veel kennis en handvatten om meer balans voor jezelf te creëren. Zelf ben ik dagelijks aan het werk voor de vitaliteit binnen onze organisatie. Deze cursus heeft me weer nieuwe inzichten gegeven waar ik zeker iets mee ga doen. Het geeft niet alleen tips en adviezen maar ze leggen ook goed uit waarom iets op een bepaalde manier werkt. Die achtergrondinformatie maakt ook dat je het zelf beter begrijpt en kunt toepassen. Je kunt een man een vis geven of je leert hem vissen. Dat laatste is wat deze cursus ook doet. De kennis die zij delen maakt dat je dit op veel meer manieren kunt toepassen dan alleen de tips die worden gegeven.

  Mijn uitdaging is nu om het vast te houden! En een mooie vervolgstap van deze online cursus zou een fysieke bijeenkomst zijn want volgens mij hebben Carlijn en Jean Paul nog veel meer te brengen!

© 2024 deSpreker.nl -