Dit ga je leren:

Omgaan met stress
Het trainen van de hersenspieren
Hart en mind coherentie
Omgaan met angst en loslaten

Over deze cursus

Druk, druk, druk, zoveel te doen, altijd maar bezig, nooit klaar en het is ook nooit genoeg. Moeite met loslaten, veel aan je hoofd hebben of ‘s avonds wakker liggen van alles wat je moet doen… Herken je jezelf hierin? Dan is de training Van hoofd naar hart de training voor jou.

We leven in een tijd van grote wereldwijde veranderingen. Dit noemen we ook wel een VUCA-world; vluchtig, onzeker, complex en ambigue. Onze hersenen (hoofd) missen de flexibiliteit om hiermee om te kunnen gaan. Dit leidt tot een toename van stress, depressie, burn- out en ziekte verzuim. Grote internationals als Samsung, Google, Apple en Facebook zetten al in op awareness en mindfulness-programma’s, waardoor efficiëntie, leiderschap, flexibiliteit en productiviteit van werknemers enorm is toegenomen.

Op het gebied van leiderschap tonen de laatste onderzoeken aan dat intuïtie vele malen belangrijker is in deze huidige tijd dan ons hoofd. Het hoofd is namelijk langzaam en intuïtie is snel.

Muriël maakt tijdens de training gebruik van geleide meditaties en oefeningen uit de wereld van NLP, Neuroscience en Mindfulness. Ook zit bij elke module een oefening die je helpt om het geleerde te integreren en duurzame nieuwe patronen te creëren.

Blended leren

Deze masterclass is uitstekend te combineren met een live lezing, workshop of webinar met Q&A, waarin Muriël Dalmulder in gaat op de vragen en uitdagingen die leven binnen jouw organisatie of team. Wil je meer hierover weten? Klik op de onderstaande button en vul geheel vrijblijvend het formulier in.

Ik heb interesse in een groepsafname of blended leren programma

Volg onze online masterclasses voor maar €19 ex btw/maand (jaarlijks gefactureerd)

Deze cursus is gratis te volgen door abonnees.

 • Toegang tot deze én vele andere online cursussen
 • Online leren van de beste sprekers van Nederland
 • Maandelijks nieuw aanbod
 • Custom abonnementen voor teams en organisaties
Direct starten Meer informatie voor organisaties
soofos plus cursussen op laptop

Over de Spreker

Profielfoto

Muriel Dalmulder

Muriël Dalmulder combineert positieve psychologie, neurowetenschap en NLP met oude wijsheid en tradities. Zo wilt ze bijdragen aan duurzame gedragsverandering voor individuen en organisaties. Haar presentaties zijn energiek, verrassend gepresenteerd en bevatten veel interactie met het publiek.

Bekijk meer cursussen van Muriel Dalmulder →

Cursusoverzicht

Module 1 – De spiraal van verandering 00:10:58
Module 2 – Mindfulness/Train je hersenen om stressvrij en gelukkig te zijn 00:12:11
Module 3 – Het belang van de ademhaling 00:09:27
Module 4 – Heart coherence 00:10:38
Module 5 – Compassie en Dankbaarheid 00:10:12
Module 6 – In het Nu zijn 00:11:18
Module 7 – Loslaten 00:07:57
Module 8 – Radical acceptance & omgaan met triggers 00:11:26

Reviews

5

5
5 beoordelingen
 • 5 Sterren5
 • 4 Sterren0
 • 3 Sterren0
 • 2 Sterren0
 • 1 Sterren0
 1. Zeer waardevol

  5

  Prachtige life changing inzichten, heel waardevol!

 2. Praktisch en toepasbare oef

  5

  Over dankbaarheid gesproken; dankbaar dat ik deze training heb mogen volgen. Muriel weet met zeer praktische en toepasbare oefeningen iets dat soms best abstract kan lijken (hoe zorg je nou voor een betere verbinding tussen je hoofd en je hart? Hoe doe je dat nou, compassie hebben? Hoe werkt dat nou met acceptatie van dingen of leven in het hier en nu?) heel behapbaar te maken. Haar warme stem en sprankelende persoonlijkheid maken het heel fijn om met haar dit pad te bewandelen. Een absolute aanrader <3

 3. Helder, krachtig en praktisch

  5

  Het aanbod in online trainingen is groot en de kwaliteit laat regelmatig te wensen over. Deze training van Muriel sprong er uit. Haar heldere uitleg, inzichten en praktische oefeningen zorgen ervoor dat je door de cursus heen fietst, zonder snel afgeleid te raken. Ook fijn dat de cursus vrij kort en beknopt is waardoor je niet verzuipt in de informatie maar het juist op dagelijkse basis toe kunt passen. Dank je wel Muriel! De reis van hoofd naar hart is begonnen :-).

 4. Heel inspirerend: leerzaam en praktisch

  5

  Een hele leerzame en praktische cursus over hoe het brein werkt en hoe je jouw hoofd en hart in balans brengt met elkaar. Een duidelijke uitleg in verschillende korte video’s en fijne oefeningen, plus nog een prettig werkboek. En door de rustgevende stem van Muriel word ik alleen al direct een beetje meer zen 😉 Echte aanrader!

 5. In 8 praktische modules meer rust in je leven

  5

  In deze cursus krijg je praktische oefeningen mee voortkomend uit de oude Oosterse wijsheden en onderbouwd met wetenschappelijk onderzoek die voor meer rust en balans zorgen in je leven. Heldere en fijne uitleg van Muriël en een handig werkboek om aan de slag te gaan met jezelf. Aanrader!

© 2024 deSpreker.nl -