Dit ga je leren:

In 100 dagen succesvol
Meer rust en overzicht
Meer structuur in je bedrijf
Een heldere strategie

Over deze masterclass

Elk jaar starten ruim 200.000 nieuwe bedrijven. Slechts een klein deel wordt succesvol. In deze serie van 10 afleveringen leer je hoe je van jouw bedrijf een succesvol bedrijf maakt. Bernd W. Mintjes investeerde in ruim 200 bedrijven de afgelopen 25 jaar en geeft jouw inzicht in zijn succesmethode ‘De 100 dagen plan’.

Zijn 100 dagen systematiek bestaat uit de kernbegrippen prioriteit, focus, ritme en transparantie geeft helderheid aan elk bedrijf. Zo krijg je de benodigde strategie én structuur om meer rendement uit jouw bedrijf te halen.

In deze e-learning staat iedere aflevering een thema centraal en krijg je praktische tips voor jouw bedrijf. Naast de afleveringen is er een werkboek ter ondersteuning.

Doelgroep

Deze online masterclass is uitermate geschikt voor ondernemers, studenten en voor degenen die zich op dit moment oriënteren op een eigen bedrijf.

Blended leren

Deze masterclass is uitstekend te combineren met een live lezing, workshop of webinar met Q&A, waarin Bernd Mintjes in gaat op de vragen en uitdagingen die leven binnen jouw organisatie of team. Wil je meer hierover weten? Klik op de onderstaande button en vul geheel vrijblijvend het formulier in.

Ik heb interesse in een groepsafname of blended leren programma

Volg onze online masterclasses voor maar €19 ex btw/maand (jaarlijks gefactureerd)

Deze cursus is gratis te volgen door abonnees.

 • Toegang tot deze én vele andere online cursussen
 • Online leren van de beste sprekers van Nederland
 • Maandelijks nieuw aanbod
 • Custom abonnementen voor teams en organisaties
Direct starten Meer informatie voor organisaties
soofos plus cursussen op laptop

Over de Spreker

Profielfoto

Bernd Mintjes

Bernd Mintjes investeerde in meer dan 200 bedrijven en groeide uit tot de meest succesvolle business angel in Nederland. Hij weet als geen ander hoe je een innovatief idee laat uitgroeien tot een succesvol bedrijf. Bernd startte zijn carrière als investeerder 25 jaar geleden toen hij college gaf aan de universiteit en zijn studenten uitdaagde om hun idee te pitchen. Sindsdien investeerde hij in meer dan tweehonderd bedrijven, waarvan hij er velen succesvol verkocht. Hij is de oprichter van de koepelorganisatie van Business Angels in Nederland en was jarenlang het boegbeeld van de Maxwell Group, het meest toonaangevende adviesbureau op het gebied van innovatie & ondernemerschap in Nederland.

Bekijk meer cursussen van Bernd Mintjes →

Cursusoverzicht

Succesvol ondernemen
Hoe kijkt een investeerder naar jouw bedrijf? 00:12:40
De doelgroepkeuze 00:09:51
Het pain en gain model 00:09:01
Hoe verkoop je jouw product of dienst? 00:12:14
Over verdienmodellen 00:14:05
Het uurtarief 00:12:07
De bedrijfskosten 00:11:24
Bepaal je verkoopprijs 00:10:17
Het managen van jouw bedrijf: het 100 dagen plan 00:11:30
De gouden balansregel 00:10:07

Reviews

5

5
8 beoordelingen
 • 5 Sterren8
 • 4 Sterren0
 • 3 Sterren0
 • 2 Sterren0
 • 1 Sterren0
 1. Interessante cursus!

  5

  Interessante cursus! Ook zijn de pdf’s bij elke cursus erg fijn. Zeker een aanrader voor ondernemers of mensen die overwegen te gaan starten.

 2. Fantastische cursus

  5

  Ik heb deze cursus aan een stuk door gedaan, superwaardevol. Uitstekende kwaliteit op een fijne, heldere en simpele manier uitgelegd. Meer dan iedere euro waard.

 3. Super interessant voor zowel de startende als ervaren ondernemer!

  5

  Geweldige cursus voor iedere ondernemer! Ik ben al meer dan 10 jaar ondernemer en heb ontzettend veel gekeerd van deze cursus. Het is heel erg interessant om vanuit de kant van een investeerder naar je bedrijf te kijken. Absolute aanrader!

 4. Duidelijk verhaal

  5

  Goede cursus die je concrete handvatten biedt voor het ondernemerschap. Niet enkel voor de starter maar ook voor degene die al langer onderneemt. Het is verstandig om met de uitleg van Bernd de lat langs je eigen bedrijf te leggen. Want er zijn altijd verbeterpunten 😉

 5. Toi-Toi-Toi

  5

  Succesvol ondernemen hangt vast aan een aantal principes/ beginselen. In deze cursus krijg je daar inzicht in. Ben jij een ondernemer die hard werkt als mee werkend voorman/vrouw? Ben jij je bedrijf geworden? Werk jij voor het bedrijf in plaats van dat het bedrijf voor jou werkt? Gevoelsmatig alles geprobeerd en heb je geen zicht op wat de volgende knop is? Dan raad ik je aan om terug naar de basis principes te keren en opnieuw vaststellen waar je staat en waar je naar toe wilt, daar is dit een heel helpende cursus voor!

 6. Een verademing

  5

  Een aanrader! Rustig wordt verteld hoe goed inzicht te krijgen in je eigen onderneming.
  Want stel je zoekt een investeerder dan moet je wel kunnen vertellen hoe jouw onderneming in elkaar zit. Ikzelf vind dat soms best lastig. Maar nu niet meer. Ook heel fijn om verwoord te horen dat we het best goed doen.
  Startend en dan Covid is soms lastig om de focus te houden.
  Gouden tip is het 100 dagen plan!!
  Heel hartelijk dank voor de cursus!

 7. Zeer waardevol

  5

  Verdeeld over twee middagen heb ik samen met mijn collega driftig aantekeningen gemaakt. Een erg compleet verhaal met veel tips om direct mee aan de slag te gaan. Deze is cursus is een goede basis die iedere ondernemer zou moeten hebben/ weten. Wij gaan aan de slag met ons 100 dagen plan! Inclusief feest 🙂

 8. Maakt investeren makkelijk

  5

  Ik heb een presentatie van Bernd meegemaakt en nu deze cursus gevolgd. Hij maakt investeren makkelijk begrijpbaar.

© 2024 deSpreker.nl -