Over Feike’s Verleukerfeest

Dit webinar heeft reeds plaatsgevonden. Meld je aan om het webinar terug te zien.


Datum webinar: Donderdag 1 april, van 10:00 – 11:00.

Feike Cats: “Binnenkort ben ik jarig en daarom wil ik juist in coronatijd eens goed uitpakken met een webinar voor iedereen die de behoefte hebben om de boel een beetje te ‘verleuken’ voor zichzelf en hun omgeving. Het staat garant voor een dosis inspiratie, praktische tips, ‘O ja!-momentjes’ en uiteraard humor. Als bonus ga ik in gesprek met Arjen Maliepaard van Integron over Verleuken voor collega’s.

Verleuken is hét ideale middel voor meer werkgeluk, meer enthousiasme en een hogere tevredenheid bij collega’s, burgers, cliënten en klanten. Dus sluit je 1 april aan bij Feike’s Verleukerfeest.

Hoe meer mensen op mijn verjaardagsfeestje, hoe gezelliger. Daarom lijkt het me tof als jij ook een aantal feestgangers uitnodigt. Ik zie je graag digitaal op mijn 57e verjaardag. Ben jij er bij?”

Volg onze online masterclasses voor maar €19 ex btw/maand (jaarlijks gefactureerd)

Deze cursus is gratis te volgen door abonnees.

 • Toegang tot deze én vele andere online cursussen
 • Online leren van de beste sprekers van Nederland
 • Maandelijks nieuw aanbod
 • Custom abonnementen voor teams en organisaties
Direct starten Meer informatie voor organisaties
soofos plus cursussen op laptop

Over de Spreker

Profielfoto

Feike Cats

Feike Cats is Klanthousiasme- en Verleukexpert, auteur en directeur van Houden van Klanten. Hij wordt ook veel gevraagd voor het verzorgen van presentaties, workshops en inspiratiesessies. Tevens ondersteunt hij organisaties, profit en non-profit, die werk willen maken van het enthousiasmeren van Klanten en medewerkers. Feike maakt daarbij gebruik van Verleuken (de moderne vorm van verbeteren) van de Klantgerichtheid (Feike noemt dat Klanthousiasme) om meer uit (bestaande) Klanten én medewerkers te halen. Verleuken, iets dat volgens Feike niet alleen te maken heeft met plezier, maar juist ook met empathie en aandacht, is volgens Feike een perfecte manier om medewerkers en Klanten enthousiast te krijgen én houden.

Bekijk meer cursussen van Feike Cats →

Cursusoverzicht

Webinar terugkijken 01:00:00

Reviews

5

5
1 beoordelingen
 • 5 Sterren1
 • 4 Sterren0
 • 3 Sterren0
 • 2 Sterren0
 • 1 Sterren0
 1. Inspirerend, aanstekelijke en praktisch

  5

  Feike is een enthousiast vertellende man zonder poespas. Aanstekelijk en praktisch!

© 2024 deSpreker.nl -