Dit ga je leren:

Aanwezige talent optimaal benutten
Intrinsieke motivatie aanwakkeren
Meer werkgeluk (en meer tevreden klanten)
Organiseren vanuit openheid en verbinding

Over deze masterclass

Mensen maken het verschil, dat weten we allemaal. En toch zijn we in organisaties gek op organiseren in beperkende hokjes. Judith Webber heeft in haar 12-jarige HR-ervaring ontdekt dat niemand eigenlijk 100% op zo’n functieprofiel past en biedt graag een vernieuwende manier van organiseren aan, één die rechtdoet aan ieders talenten en non-talenten.

Judith Webber ziet de organisatie als de puzzel en alle medewerkers als de puzzelstukjes. Samenwerking draait idealiter om puzzelstukjes, mensen die elkaar aanvullen. Zodat mensen het beste uit zichzelf halen. Geen beperkende hokjes, maar ruimte voor ontwikkeling. Geen strikte regels, maar verantwoordelijkheid. Geen controle, maar vertrouwen.

Dit klinkt mooi, maar hoe realiseer je dit? Hiervoor heeft Judith Webber de verbluffend simpele, maar zeer doeltreffende methode ‘Van hokjes naar puzzelstukjes’ ontwikkeld. Je kan de inzichten direct al toepassen binnen jouw team of organisatie!

Thema’s

‘Van hokjes naar puzzelstukjes’ zorgt ervoor dat het innerlijke vlammetje weer aangaat bij mensen, dat ze van binnenuit in beweging komen, dat ze (weer) vertrouwen voelen en dat ook uitstralen, dat ze zelf op zoek gaan naar waar ze kunnen bijdragen. Bij deze methode draait het vooral om twee zaken:

  • het naar boven halen van ieders unieke, natuurlijke talenten en
  • het vinden van oplossingen voor werkzaamheden die alleen maar energie kosten en weinig voldoening opleveren.

Doelgroep

Voor organisaties die meer vanuit zelfsturing en eigen verantwoordelijkheid willen werken. De talenten en de dingen die mensen het liefst doen optimaal benutten, waardoor iedereen met name doet waar men energie van krijgt i.p.v dat het energie kost.

Blended inspiratie

Deze masterclass is uitstekend te combineren met een live lezing, workshop of webinar met Q&A waarin Judith Webber in gaat op de vragen en uitdagingen die actueel zijn binnen jouw team en organisatie. Interesse? Klik op onderstaande button en vul geheel vrijblijvend het formulier in.

Ik heb interesse in een groepsafname of blended leren programma

Over de Spreker

Profielfoto

Judith Webber

Judith Webber inspireert mensen tevoorschijn te komen door ze hun talenten & hun waarde te laten ontdekken. Ze gaat ervoor hoe je met al deze uniekheid voldoening & succes in je werk, onderneming en leven kunt creëren. Een energieke en authentieke spreker over persoonlijk leiderschap, keuzes maken, werken vanuit intrinsieke motivatie en duurzame verandering.

Bekijk meer cursussen van Judith Webber →

Inhoud van de cursus

Blok 1 – Methode 00:11:37
Blok 2 – Hoe kan het wel? 00:06:47
Blok 3 – Samen door de weerstand heen 00:08:47
Blok 4 – Twijfeltaal 00:06:54
Blok 5 – Goed voorbeeld doet volgen 00:05:33
Blok 6 – Het spel van ruimte geven en nemen 00:08:54
Blok 7 – Ik zie, ik zie wat jij niet ziet 00:09:01
Blok 8 – Flexibiliteit is noodzaak 00:05:18

Reviews

0

beoordelingen
  • 5 Sterren0
  • 4 Sterren0
  • 3 Sterren0
  • 2 Sterren0
  • 1 Sterren0

Er zijn nog geen reviews geschreven voor deze cursus. Wees de eerste die er een schrijft!

© 2024 deSpreker.nl -