Hoeveel tijd besteed jij per dag aan digitale communicatie, zoals email en de chat?

In dit hectische, digitale tijdperk is het voor velen een uitdaging om de juiste doelstellingen te behalen en slim te communiceren.

Uit onderzoek blijkt dat:
– We gemiddeld bijna 2 uur per werkdag aan email besteden (per persoon!)
– 15% nooit alle emails verwerkt krijgt die aan hem of haar gericht zijn…
– Email stress een grote rol speelt bij slechte gezondheid en ziekteverzuim (zelfs burnouts)
– Ruim 70% ontevreden is over het email gedrag van collega’s

Wil jij leren hoe je snellere en betere resultaten kunt krijgen via digitale communicatie? In deze praktische training leer je aan de hand van slimme Emailquetten hoe! Hiermee verhoog je niet alleen je persoonlijke effectiviteit maar ook de kwaliteit van de emails die je verstuurt.

Voordelen voor jouw organisatie:

  • Tijd besparen met email/communicatie (tot wel een half uur per medewerker per dag)
  • Gezondheid van de medewerker verhogen door minder informatiestress
  • Werkplezier verhogen door met meer voldoening te werken
  • Meer focus op kerntaken

Wil jij ook minder email stress en meer resultaat behalen voor jou en je organisatie? Meld je dan aan voor deze online masterclass.

 

Over de Instructeur

Profielfoto

Giel Boes

Giel Boes is een doorgewinterde IT ondernemer uit het zuiden des lands die het maximale uit zichzelf én zijn omgeving haalt. Sinds zijn veertiende is hij als IT nerd – gelukkig zonder mensenvrees – actief en heeft hij de nodige ervaring opgedaan omtrent gemotiveerd en slim (samen)werken met mens en computer. Door de efficiënte en doelgerichte manier van werken en leven heeft Giel de afgelopen jaren meerdere bedrijven opgestart, een stichting waarmee hij jaarlijks tienduizenden bomen plant in de tropen en op onze eigen bodem, met minimale training de marathon gelopen en een boek geschreven. Hij vindt het op zijn Eindhovens gezegd: “Keigaaf om anderen te inspireren ook de beste versie van zichzelf te motiveren én activeren”. De persoonlijke missie van Giel Boes om zo efficiënt mogelijk (online) te werken en anderen hierin mee te nemen. Meer resultaat met minder stress is niet alleen goed voor jezelf en de organisatie, maar ook voor de wereld om je heen. Zo is het een van zijn belangrijkste missies om voor 2026 één miljoen bomen te hebben geplant. Daarom gaat een groot deel van de opbrengsten naar stichtingen zoals WeForest.org, Oasebos.nl en Trees for All. Giel gelooft namelijk dat voor een energiek, puur en gezond leven (veel) meer zuurstof nodig is! Niet alleen nu, vooral ook voor onze toekomstige generaties. Daarom is zijn droom ook een eigen Voedselbos.

Bekijk meer cursussen van Giel Boes →

Cursusoverzicht

Bepaal je Doel
Kies het juiste Communicatiekanaal
Praktische tools
Email bewust (niet)
Voordelen van slimmer emailen
Bespaar een half uur per dag met Outlook

Reviews

0

beoordelingen
  • 5 Sterren0
  • 4 Sterren0
  • 3 Sterren0
  • 2 Sterren0
  • 1 Sterren0

Er zijn nog geen reviews geschreven voor deze cursus. Wees de eerste die er een schrijft!

© 2020 deSpreker.nl -